Voor spoed 24/7 0161 496016
hand poot Anouk Rottweiler
Trimsalon Chaam

Anouk werkt sinds 2010 alsย  gediplomeerd paraveterinair in dierenkliniek ‘t Leijdal. In 2016 is ze begonnen aan de trimopleiding welke ze succesvol afgerond heeft. Hierdoor is ze nu ook gediplomeerd trimster. Vanaf november 2017 zijn de deuren van trimsalon ‘t Leijdal geopend en staat ze ook voor de volledige vachtverzorging van uw hond en kat klaar.

Optimale Vachtverzorging

Doordat honden en daarmee hun vacht in de loop der jaren veranderd zijn is het noodzakelijk dat u als baas helpt in het onderhoud van de vacht. Daarbij is bij veel rassen regelmatige vachtverzorging door een vakkundige trimsalon nodig om te voorkomen dat er grote problemen ontstaan wat betreft de huid en vacht.

Elke hond van ieder ras is welkom in de trimsalon. Een vachtbehandeling is per hond verschillend en afhankelijk van ras, vachtsoort en vachtconditie en kan bestaan uit bv. wassen, plukken, knippen, ontwollen, uitdunnen en scheren. Wilt u graag alleen uw hond laten wassen dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wij behandelen uw hond alleen op afspraak zodat we op deze manier alle aandacht aan uw hond kunnen geven.

Vanaf 2019 kunt u ook bij ons terecht voor een professionele vachtbehandeling van uw kat.ย  Tijdens het trimmen van katten is het belangrijk om het stress niveau zo laag mogelijk te houden. In onze trimsalon werken wij vachtbesparend. Heeft u vragen over het trimmen van uw hond of kat neem dan gerust contact met ons op.

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina trimsalon ‘t Leijdal ย Afbeeldingsresultaat voor facebook

 

 

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden binnen de trimsalon zijn wij op zoek naar een trimmer (v/m). Hier hebben wij een vacature voor lopen. Heeft u interesse bekijk dan hier de vacature.

 

Maak direct een afspraak.

Er zit veel verschil in tijd van de behandeling per hond. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact op om met u te bespreken wat de beste opties zijn voor de vachtverzorging van uw dier.

U kunt ook altijd bellen naar de praktijk voor een afspraak.

Ulicotenseweg 32, 4861 RT Chaam
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Ras *
Naam dier *
Gewenste behandeling *
Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de auto.