Voor spoed 24/7 0161 496016
melkgeiten

Gespecialiseerde dierenarts voor geiten

De melkgeitenhouderij is een jonge fanatieke sector die snel groeit. Op alle gebieden worden er jaarlijks stappen vooruit gezet. Ook de veterinaire zorg en advisering op de geitenbedrijven is continue in ontwikkeling.

Bedrijfsbezoek van de dierenarts voor uw geiten

Van ons Landbouwhuisdierenteam is dierenarts Paul van den Oord gespecialiseerd in de melkgeitensector. Dagelijks bezoekt en begeleidt hij melkgeitenbedrijven. De nadruk tijdens de bedrijfsbezoeken ligt veelal op preventieve gezondheidszorg: voederadviezen, vaccinatie schema’s, schoonmaakprotocollen, klimaatmetingen, huisvestingoptimalisaties, etc. Tevens is er goed contact met andere bedrijfsadviseurs om tot eenduidige adviezen te komen die de beste resultaten opleveren.

Om onze kennis op niveau te houden en de veterinaire kennis in de melkgeitensector op een hoger plan te tillen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zo is er maandelijks het Melkgeitenoverleg met een tweetal buurtpraktijken (DCO en DAMB), wordt regelmatig overlegd met voervoorlichters, en zijn er goede contacten met diverse instanties zoals Vetvice, Capralon, de Gezondheidsdienst voor Dieren, ZLTO, etc.

Nog geen klant en nieuwsgierig geworden hoe wij uw bedrijf zouden begeleiden? Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0161 496016

Nieuwsbrief

Wij sturen meerdere keren per jaar een nieuwsbrief rond naar veehouders met schapen en geiten. Hieronder vindt u een aantal berichten die voor u interessant kunnen zijn. Wilt u deze informatie graag direct via de email ontvangen. Schrijf u dan hieronder in: